Over Roodschrift

Roodschrift is de nieuwe digitale nieuwsbrief van de PvdA Almere. Behalve bijdragen namens de fractie, de wethouders en het bestuur kunnen ook leden een bijdrage leveren aan deze nieuwsbrief. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan hetgeen geplaatst wordt. Natuurlijk plaatsen wij geen stukken met onwelvoeglijke taal of waarin een persoonlijke aanval op iemand wordt gedaan. Ook zullen wij, over het algemeen, geen artikelen plaatsen die zich tegen de "lijn van de partij" keren. Een oproep om alle Feyenoordsupporters (om maar een voorbeeld te geven) te verbannen naar een kunstmatig eiland in de Noordzee zal dus niet worden geplaatst. 

Roodschrift is niet een vervanging van de vertrouwde site maar een aanvulling daarop. Zo zal een nieuwsbrief soms een link naar een artikel op pvda.almere.nl bevatten omdat het daar al eerder gepubliceerd is en wij het nogmaals onder uw aandacht willen brengen. 

In de nieuwsbrief vindt u ook een agenda, deze zal zo vaak als nodig is worden bijgewerkt, op pvda.almere.nl zal een verwijzing naar deze agenda opgenomen worden. Op de nieuwsbrief kunnen geen reacties worden geplaatst, ook kunnen teksten niet via FB worden gedeeld. Wilt u toch reageren op de inhoud of zelf een bijdrage aanleveren dan kan dat via redactie@roodschrift.nl.