Samen de straat op voor PvdA-Almere

Deel dit op social media!

‘Kies partij voor je stad’ is de slogan die de komende weken door de hele stad te zien is. Langs de dreven, op de plakplekken maar ook in de brievenbus. 

De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen is in volle gang; zeker bij de PvdA in Almere. De kandidaten gaan de straat op met drie belangrijke thema's die in het bijzonder onder de aandacht worden gebracht: wonen, duurzaamheid en armoede. Zo staat de partij iedere zaterdag met een tent in het centrum van Stad, maar ook Haven en Buiten worden niet vergeten. De komende weken kunt u ons daar op marktdagen verwachten. 

Maar de campagne is niet alleen op straat te zien. Sinds een jaar of zes vergadert de fractie in principe nog maar eens in de twee weken, de andere weken zijn we op werkbezoek. Bij stichtingen, buurtorganisaties, buurtpreventieteams en bij eigenlijk iedereen die zich wel eens voor Almere inzet. Daar gaan we de komende tijd mee door natuurlijk en we intensiveren dat! 

Na de coronaversoepelingen kunnen we ook weer fysieke bijeenkomsten organiseren. Op 9 maart hebben we een themabijeenkomst over vrouwen in armoede. Met sprekers van onder andere het fonds bijzondere noden en de stichting Wensjes.

Tot slot is de PvdA de komende weken online te vinden. Hoewel we het liefst met mensen in gesprek gaan is een goede onlinecampagne enorm belangrijk. U kunt onze advertenties op alle digitale platformen tegenkomen. 

Wij kunnen alle hulp heel goed gebruiken. Hoe meer we zichtbaar zijn, hoe beter dat is. De gemakkelijkste en snelste manier om de PvdA te ondersteunen is door een poster achter uw raam te plakken. Als u dat wilt, stuur dan even een mailtje naar secretaris@pvda-almere.nl en dan zorgen wij dat u een poster krijgt. 

Als u een keer een zaterdagmiddag vrij heeft, dan kunnen we uw hulp ook op straat goed gebruiken! Ook daar geldt, hoe zichtbaarder hoe beter. En we sturen u niet alleen op pad, we zorgen dat u bent voorbereid en dat er altijd een ervaren campagnemedewerker is die met u meeloopt. Ook bij de hiervoor genoemde werkbezoeken bent u welkom.

Tot slot kunt u natuurlijk onze digitale campagne ondersteunen. Volg ons op facebook, instagram of twitter en like en deel onze berichten. Hoe meer mensen een bericht leuk vinden of delen, hoe groter het bereik wordt en hoe mensen het bericht te zien krijgen. 

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor onze campagne? Neem dan contact met ons op via secretaris@pvda-almere.nl.

terug