Actie voor de Voedselbank

Deel dit op social media!

Update met betrekking tot de inzamelingsactie voor de Voedselbank Almere.

Lopende actie

Nagenoeg vanaf het begin van de uitbraak van Covid-19 voeren wij actie voor de Voedselbank. Dat doen we door inzameladressen in de hele stad en door donaties voor de voedselbank. De laatste dagen werd er weer flink wat goederen bij de Voedselbank gebracht. En nog steeds is het nodig want de gebruikelijke acties kunnen door Corona niet door gaan. Dus ook in het nieuwe jaar kunt u op de bekende adressen uw hulpgoederen afgeven. Mocht u liever een financiële bijdrage leveren dan kan dat ook. U kunt uw bijdrage overmaken naar rekening NL19RABO0131276506 ten name van PvdA Almere. Doe dat dan onder vermelding van “Voedselaktie VLA”. Wij zorgen dat met uw bijdragen de meest noodzakelijke boodschappen worden gekocht en afgeleverd worden bij de Voedselbank. 
Dit jaar is er tot op heden ruim € 1.500,-- bij elkaar gebracht. Dit geld gaat in de vorm van artikelen die op dat moment het hardst nodig zijn, vanzelfsprekend, volledig naar de Voedselbank. 

Uitgelicht

Bijdragen komen van veel verschillende mensen en organisaties. Zo is er in Almere een kleine Chinese christelijke Kerkgemeenschap van 11 mensen die iedere maand een hoeveelheid boodschappen aflevert op Haagbeukweg 65.
Voor Kerst hadden zij wat extra ingezameld waardoor de gang bijna vol stond. 

terug