Een nieuw jaar vol verwachtingen

Deel dit op social media!

Beste Sociaal Democraten, 2020 ligt bijna achter ons!

Op TV, in de kranten, op diverse websites wordt uitgebreid verhaald hoe vervelend dat jaar wel niet was. En dat was het natuurlijk ook, vooral voor al die mensen die een geliefde verloren, of hun geliefden niet konden bezoeken en knuffelen. Ook ik heb mijn lieve schoonmoeder sinds oktober niet meer kunnen zien, het wooncentrum waar ze woont is in lockdown gegaan, net als op zoveel andere plaatsen.

Ik hoop dat de vaccinaties voor iedereen die dat wil voortvarend beschikbaar komen, dan kunnen we hopelijk een mooie zomer beleven! Maar voordat het zover is, hebben we nog een flinke klus te klaren met z’n allen: nl de Tweede Kamer verkiezingen voor onze partij goed te laten eindigen!

Daar hebben we jullie allemaal bij nodig!

Van diverse kanten ligt Lodewijk Asscher onder vuur vanwege de nare uitwerking die wetgeving uit de financiële crisis veroorzaakt heeft. Juist de ploeg van Rutte heeft hierop aangedrongen, maar daar hoor je nu bijna niemand over. Blijkbaar is zijn achterban het met die uitwerking en nare gevolgen eens.

Onze partij zou er goed aan doen om het nieuwe jaar te beginnen met voorstellen om gedragsveranderingen bij ambtenaren te stimuleren en de participatie- en bijstandswet te veranderen zodat de excessen tot het verleden gaan behoren.

Maar daar hebben we wel eenheid in de partij en veel zetels in de Tweede Kamer voor nodig. Ik hoop en wens dan ook dat we dit met elkaar voor elkaar krijgen!

En voor u persoonlijk: alle goeds, gezondheid en welvaart voor 2021! 🌹❤️

terug